Maling af hus og maling af vinduer af en professionel maler​

​Skal du have foretaget maling af hus, eller trænger dine vinduer til en omgang maling? Det kan vi hjælpe dig med hos Jørgensen’s Malerfirma. Vi er placeret i Fredericia, hvor vi hjælper flere kunder med deres malerprojekter. Vi kører dog også gerne til byer som Horsens, Kolding, Vejle og Middelfart for at hjælpe dig med dine maleropgaver.

Det udvendige af dit hus er det første, du møder, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag. Trænger det til at blive malet, kan det være en kedelig facade at komme hjem til. Vi kan hjælpe med maling af alle slags huse – store som små. Derudover klarer vi også maling af vinduer i hele huset.

Få kvalitet og god service, når du vælger os til maling af hus

Vi går højt op i kvalitet og godt håndværk. Du kan derfor være sikker på, at du ender med et rigtig flot resultat, når du vælger os til at stå for maling af dit hus. Det gælder også, når vi skal klare maling af vinduer. 

Vi kan give dig en komplet løsning, hvor vi kommer hele vejen rundt, eller vi kan byde ind der, hvor du har brug for det. Uanset omfanget af opgaven bestræber vi på at give dig et flot resultat. 

​Servicen går hånd i hånd med vores høje kvalitet. Du vil blive mødt af en kompetent maler, der altid gerne rådgiver dig i den rigtige retning. Maling af hus og vinduer skal være nemt for dig at få fikset. Vi klare derfor opgaven for dig, så du ikke behøver at trække i malertøjet.

Kontakt os hvis du vil vide mere om maling af vinduer og hus

Vi er det kvalitetsbevidste valg, når du skal have foretaget maling af hus og maling af vinduer. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Du kan ringe til os på 28 29 71 63 eller skrive en mail til kim.maler@gmail.com

Firmanavn & CVR​

Jørgensens Malerfirma

CVR: ​37978221

Find os

Elboparken 7

7000 Fredericia

Find vej med Google Maps

Kontakt os

Telefon: 28 29 71 63

Telefon: 26 77 82 39

E-mail: kim.maler@gmail.com